Rólunk

A Tuber Trade Kft. egy olyan szarvasgomba-manufaktúra, amely az etikus gyűjtők által gyűjtött szarvasgombát egy átlátható kereskedelmi rendszeren keresztül kívánja eljuttatni a felhasználókhoz. Törekszünk a vendéglátás igényeihez igazodó szolgáltatásokat nyújtani, egyúttal az egyéni vásárlókat is magas szinten kiszolgálni. A piaci szereplők közül egyedüliként bárki számára konyhakész alapanyagot is tudunk szállítani, ezáltal lehetőséget teremtve a szarvasgomba elérésére a vendéglátás azon szereplői számára, akik nem rendelkeznek megfelelő eszközökkel (zöldségelőkészítő, -mosó). A termékfejlesztésünk irányait a partnereink (konyhafőnökök) aktív közreműködésével igyekszünk meghatározni. 

Saját fejlesztésünk eredménye a terféziás csokoládédesszert, valamint a szarvasgombás vaj és friss sajt. Ezek mellett igyekszünk kiegészítőkkel is kedveskedni az érdeklődőknek.

Fő célunk a magyar szarvasgomba népszerűsítése hazánkban és külföldön egyaránt. Szarvasgombapiacunkon friss és fagyasztott kiváló minőségű szarvasgombákat kínálunk - beleértve az egyedülálló édes, fehér homoki szarvasgombát (terfézia), mely kizárólag Magyarországon terem kereskedelmi mennyiségben. Kínálatunkban találhatók szárított erdei gombák, szarvasgombász és konyhai eszközök, és a teljes gasztronómiai élményhez a Babiczki Wine kiváló minőségű borválogatása.